Sebastiaan de Grip

Sebastiaan de Grip is een stressbestendige interim manager met meer dan zeventien jaar (internationale) ervaring. Hij is energiek, gedreven en verbindend en werkt altijd met een duidelijk doel voor ogen. De Grip communiceert duidelijk en helder en hanteert een directe mensgerichte manier van coachen.

Sebastiaan studeerde af aan de Middelbare Hotelschool (Apeldoorn) en de Hogere Hotelschool (Leeuwarden). Na zijn studies deed hij internationale ervaring op bij het Hilton in Charlotte (US), Brighton (UK) en Londen.

Sinds 2008 werkte hij als Service Manager Hospitality, Food & Beverage Manager en als Director of Operations bij respectievelijk Amsterdam RAI, World Forum The Hague en Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage. Kijk voor zijn verantwoordelijkheden en prestaties op LinkedIn.

Vanaf 2022 is De Grip beschikbaar voor project management. Zijn kracht zit in het bewerkstellen van verandering vanuit een commerciĆ«le instelling. Sebastiaan woont in Amsterdam-West met zijn vriendin en twee kinderen. 

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen